Let us Boost your Rice dish !
Since 1920

 
   
 

Get the Flash Player to see this rotator.
Specialiteiten:
Door onze Quick Cook voorbehandeling hebben we van diverse rijsttypes een Quick Cook versie die voor de industrie een grote meerwaarde zijn.
  • QC rond graan 10’
  • QC medium parboiled rijst 10’
  • QC lang graan parboiled rice 10’
  • QC lang graan parboiled rijst 8’
  • QC lang graan parboiled rijst 5’


Rijst en zijn specifieke eigenschappen


Bij Boost Nutrition CV worden allerhande verschillende rijsttypes van verscheidene
origine ingevoerd en verwerkt. De specifieke eigenschappen van deze graankorrel zorgen
ervoor dat rijst in tal van bereidingen die
extra toets geeft

Volle langgraan

Niet geslepen wel met veel zorg gezuiverde rijst. Deze rijst is een bom van mineralen en vezels. De perfecte partner voor een gezonde maaltijd.

 

Regular langgraan

Door zijn droogkokende eigenschap is langgraan rijst voor velen de favoriete rijst. Vanzelfsprekend te gebruiken in tal van maaltijden waaronder wokgerechten en nasigerechten.

 

Parboiled langgraan

Paddy rijst die wordt voorgestoomd waardoor de talrijke eiwitten en mineralen overgaan in de rijstkorrel. Ideaal voor verwerking in (catering) maaltijden en snacks.

 

Regular rondgraan

Typisch voor rond – en mediumgraan rijst (Japonica rijst) is dat er tijdens het koken veel zetmeel vrijkomt waardoor de rijst kleverig wordt. Ideaal als dessertrijst of voor sushi.

 

Basmati

Deze rijst uit de Punjab streek die wordt gevoed door het gletsjerwater van het Himalaya gebergte heeft een natuurlijk aroma. Basmati geeft uw gerecht een extra verfijnde toets.

 

Wilde mix

De mix van rijstachtige graskorrels en langgraan rijst heeft een verfijnde smaak en geeft uw gerecht ook visueel een extra cachet.

Trigrano

Deze unieke smaak en kleur mix is een gezonde mengeling van rode rijst, wilde rijst en langgraan parboiled.

 

Thai Fragrant

Dit type van rijst is zeer geapprecieerd door zijn subtiele aroma. Deze natuurlijk gearomatiseerde rijst wordt gezien als de perfecte begeleider in vele culinaire gerechten.